Sidor

14 juli 2012

Semester

Hejsan
Nu har man haft semester i en vecka och inte ett enda kort har blivit gjort :/ men viljan finns där.
Först var det några dagar av ren vila, för återhämtning och bara varva ner. Men nu har vi kaos här i huset :)
Har hjälp maken att måla om duschrummet, vitt o fräscht. Innan var det någon hemsk blåmönstrad sak på väggarna som dessutom var lite gulnad i färgen usch.
Idag ska den nya inredningen upp, det kommer bli så fint.
Sen har jag rensat klädkammare och linneskåp, (man har verkligen en massa skit) plus att jag röjt andra skåp så att vi ska kunna möblera om här hemma. Så nu ska saker kastas på tippen, saker ska upp på vinden. Kommer behöva göra flytt av grejer i omgångar här hemma och byta plats och så för att allt ska klaffa, då det bl a ska läggas nytt golv + att ska byta rum med dottern.
Så just nu kommer jag inte åt min pysselhörna pga detta, men men ....den som väntar på nåt gott... :)

Nu ska jag kika runt lite hos er alla :)

Hoppas Ni har det toppen!
Kramis

2 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Godmorgon!

Förutom renoveringen så låter det exakt som min vecka,hihi.

Har egentligen haft lust att pyssla....men inte blivit något gjort. Var och shoppa lite nytt pyssel i torsdags..........och det gjorde att det blev omorganisering i pysselhörnan så igår såg mitt vardagsrum ut som ett smärre kaos. Mot kvällen blev det rent och snyggt och jag älskar när jag röjt bland pysselsakerna för dels är det rent och allt på sin plats + att jag kommit på lite bättre ställen att ha saker på..........och pyssellusten brukar infinna sig efter en sån tur =)
Rensning i garderoberna står oxå på tur.....vilken tur då att jag var och shoppa både nya jeans och flera toppar igår =)

Man kan få gjort mycket på en dag, idag har jag redan varit ute på 45 minuters promenad, så härligt....mötte knappt en enda själ, så härligt!!

Ha en underbar söndag i allt röjande och renoverande!

Kram Iffa

Kristina ScrapSalig sa...

Vad härligt att få fint hemma, det skulle vi behöva jobba lite hårdare på också! Det mesta är okej, men kök och badrum på nederplan går i murrig 70-talsstil och är inga enkla rum at trenovera =) Tror jag ska göra en lite mindre makover i köket på semestern, byta den grönrandiga tapeten mot nåt ljust och måla de mörkgröna köksluckorna i vitt. Kan nog bli ett skojigt projekt, men då blir det samma sak för mig som för dig - låg aktivitet i pysselverkstaden :D

Tack för ditt besök hos mig och din gulliga kommentar!!

ha en härlig söndag och lycka till med fixandet hemmvid!

Kramar