Sidor

15 dec. 2012

Julkort med kamelen Jacob

God kväll!!
Hoppas ni alla har en toppen helg, så här i julruschen :) Blev i dagarna färdig med alla julklappar, det känns rikigt skönt! Värre är det med alla julkort :( Men jag jobbar på saken. Har sänkt ribban rejält och i år gör jag väldigt enkla kort, men jag hoppas de ska uppskattas ändå.

Det här kortet gav jag till en kollega i förra veckan och önskade henne en god jul. Hon pratar ofta om att hon skulle vilja ha en kamel :) Så när Magnolia kom med den här söta stämpeln var jag bara tvungen att ha den. :)
Tyvärr blev det en mobilbild, men bättre det än ingen alls :)

Imorgon om det inte stormar som idag så ska jag iväg på skansens julmarknad :)

 Önskar er alla en trevlig helg och advent.
Tack för titten, lämna gärna ett avtryck.

KRAMISMagnolia Nativity Jacob the Camel 
Magnolia Nativity Edwin as Wiseman

Promarkers

Magnolia Vintage Berries - Redly

5 kommentarer:

kortmakeri och känslor sa...

Hur sött som helst!!!
Men enkelt? Vi har olika uppfattning om vad för kort som är enkla :-)
kramar!

Iffa ...... sa...

Godmorgon!
Hur söt är inte den stämpeln, urgullig och det är precis sånt här, att du kommer ihåg att hon sagt detta om kamel som är så värdefullt i livet. Att människor runt om en minns sådant man säger och sedan i ett ögonblick man minst anar märker man att de verkligen tar in vad man säger! Så jag tror hon uppskattade detta snygga kort jättemycket, dels för att det är så fint, underbart papper du använt och så snyggt med rött på scallopcirkeln, verkligen ett blickfång ihop med de snygga färglagda stämplarna!! och även då för att du just tagit med en kamel, så guligt av dig =)

Tack för tipsen om färgläggningen. Köpte ett trepack med de spetsarna du nämner, fick dock bara igång den på den röda färgen och inte på det grå jag färglagt på själva snögubben....tyckte jag måla och måla men det kom ingen färg....får helt enkelt fortsätta kanske, den kanske var lite extra trög =)
Jag kanske skall hålla mig ifrån blendern i början....tyckte dock att den gjorde att färgerna flöt ihop bättre men jag kan ha helt fel =)
Usch, igår snöa det här och nu har det nog regnat inatt =(. Visst har vi snö kvar men man hör ute hur det droppar, måtte det inte försvinna helt nu så här en vecka före juldagarna!
Åh, jag hoppas du får en jättemysig dag, låter helt underbart!!! Mötte en arbetskamrat igår som var påväg till Liseberg där de har julmarknader och massa ljus. Tyvärr har vi inte kunnat komma iväg då dottern fick ledinjektioner i fredags och varit dålig hela hösten så vi får satsa på att hon mår bättre nästa vinter för sånt där ger så mycket julstämning. Ha en underbar söndag!!!
kramiz

Majsan sa...

Hejsan vännen,
ÅHH vad detta kort kommer att uppskattas av mottagaren, camelen är ju bara såå söt, jisses vad snyggt du har färglagt motiven.
Såå fiint med Edwin på sidan och guu så snyggt med det guldiga glittret på kronan :)

HA EN HÄRLIG SÖNDAG, HOPPAS ATT DU KOMMER IVÄG PÅ JULMARKNADEN :)

BAMSEKRAM MAJSAN

Maritha sa...

Åhhhh så himla gulligt!! Jag va sååå sugen på den där kamelen....nu måste jag nog köpa den!!! =)

Kramen

Emelie Pysslar sa...

Det var den finaste stämpel jag sätt på länge. Måste måste ha! Helt underbar! Och vilket kort sen ;)

Kram