Sidor

1 maj 2014

Vad jag vet idag / What I know today

Hej Alla fina. :)
Tänkte att det kanske var dags att skriva några rader och berätta lite om vad som händer, har hänt. Varför jag är och har varit lite frånvarande tidvis och inte kommenterat, gillat osv på bloggar, Facebook och Instagram. Speciellt den senaste tiden.

 
Den senaste veckan har varit extra tuff vecka. Jag har genomgått en operation där man har tagit bort min livmoder och mina äggstockar. Veckan har bestått av mycket smärtor, illamående och annat. Men det har också varit en bra vecka, för jag har fått veta varför jag har sån smärtor, cystor mm. Varför jag mått så dåligt periodvis under nästan hela mitt liv, men som kulminerat det senaste 4-5 åren. Hormonbalansen o immunförsvaret har varit helt åt skogen. Ibland har man undrat om man är dum i huvudet bara inbillar sig allt. Men vem vill må så här, inte jag iallafall. Hatar av att hela tiden vara begränsad i allt pga att jag har ont, blöder osv..och dom senaste åren har kroppen bara skrikigt " jag orkar inte" så det är mycket som blivit prövat genom åren och mycket som fått varit på "vänt" och jag tror att man stundtals sett mig som en rätt offig person, men vad gör man när man knappt orkar med sig själv.
Nu då till vad domen blev :

Endometrios....Jag är ju egentligen inte förvånad, har ju frågat läkare om och om och om igen om det kan vara Endo jag har...men det har inte varit intressant, förrens nu under de senaste månaderna då jag närmade min operation som nu var sista valet när inget annat har hjälpt mig med mina smärtor.


Så nu efter en vecka av mycket sömn, värktabletter så börjar jag känna att jag kommer tillbaka igen.  Även om detta inlägg tagit en stund att skriva pga olika avbrott, måste upp o gå, måste vila en stund...så känns det ändå som att nu börjar komma tillbaka. :)
Efter ytterliggare lite vila ska jag ägna mig åt lite färgläggning :)

Så snart ser ni mer av mig igen.
Stor kram till er alla som tittar in här och till alla som stöttat mig och gett mig positiv energi, det betyder sååå otroligt mycket!!!

 <3 Kraaaam <3

--------------------------------------------------
Know for a short version in english :)

Hello all you loveys. :)
Thought maybe it was time to write a few lines and tell you a little about what is happening, has happened.
Why I am and have been a little absent at times and not commented, liked, etc. on blogs, Facebook and Instagram. Especially in recent times.

The past week has been a tough one. Much pain, nausea, and more. But also a good week, it was the week when I found out why I have such pain, cysts and more. Why I felt so bad at times for almost all my life, but that peaked the last 4-5 years.

Endometriosis .... I'm really not surprised, I've asked the doctor over and over and over again if it could be endo I have ... but it has not been interesting, correctly until now over the last few months when I approached my surgery that now was the last choice when nothing else has helped me with my pain.

So now after a week of a lot of sleep, pain killers, I start to feel that I will come back again. Although this post has taken a while to write because of various interruptions, must be up and walking, must rest for a while ... it still feels like I am now starting to come back. :)
After yet another rest I will devote myself to a little coloring :)

So you'll probably soon see more of me again

Big hug to all of you who look in here on my blog and to everyone who supported me and given me positive energy, it means so much!
 
 <3 Hugs <3

3 kommentarer:

Susy sa...

Min fina vän, så mycket du har fått gå igenom, men du ska veta du har funnits i mina tankar HELA tiden!
Hoppas allt blir bra nu och att då återhämtar dig sakta men säkert!
Saknar dig massor!

KRAM SUSY

Maritha sa...

Awwwww vännen. ... vilket slit det är innan man kan komma till rätta med sina krämpor. Huga. Men nu hoppas jag att du kommer må bättre å bättre och att du blir starkare och starkare. Men kom ihåg att det måste få ta tid.....man får inte ha för bråttom (jag är expert på att ge bra råd.....megaklen å leva efter dom) :)

Massor av kramar min goa vän

Malin sa...

Jag om någon vet tyvärr hur det är att tjata på dessa läkare och be dem ta prover om vad som händer i ens kropp. Vad skönt ändå att de äntligen lyssnade på dig även om det inte var det bästa svaret du fick. Ta det lugnt nu efter operationen, låt dem inte pressa dig, de mår man inte bra av. Krya på dig Anna och kramenom för att du är en helmysig tjej.