Sidor

28 sep. 2011

Mycket nytt :)

I dag var jag hos i Gustavsberg :) Det blev en påse full med papper och en textstämpel "Stilla Natt" som är tänkt att användas till julkort. Nu har även den nya tidningen från Creativity kommit, så den fick också följa med hem. :)

Just nu pågår en stor lagerrensning för att göra plats i butik och webbshop så passa på att göra lite fynd bland alla underbara papper.
Inom kort kommer butik och webb att vara fylld med produkter som finns i den tidningen, så håll utkik. Som tex kommer de underbara stämplarna och papprena från Me to You - Winter Wonderland.

Något som finns redan nu är Julpapper från Inkido och Reprint, men också den häftiga serien från Papermania Enchanted Christmas med glittriga papper. Och så måste jag ju tjata lite om Stamperia hihi...många fina papper finns det så tveka inte att titta in hos WeraLena

Något annat som också är nytt är stämpelfärgen från Memento i flera färger. Jag använder alltid Memento när jag ska stämpla motiv som jag sedan ska måla med Pro- Tria- Flex-Markers. Och nu har weralena fått in den också, kanon tycker jag  :)


Nej, nu ska jag bläddra lite mer i Creativity-tidningen :)
Ha det så gott
Kramis
Anna

3 kommentarer:

L8P8 sa...

Tjingpling!!
missade dig idag ;-) jag var också för att framförallt hämta tidningen, bra o ha nya ideér på lördag!och som vanligt så kommer man hem med en påse till hihi jag som precis hade handlat..

Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilken lycka med nytt pyssel mys det är något man aldrig kan få för mycket av:)

Önskar dig en super trevlig fredag och helg och ha det bäst:)

Kramar från Lilla Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Tycker om när du tittar in till mig också och lämnar kvar så trevliga rader efter dig:)

Kramis kramis från Lilla Inger:)